Konfigurátor špeciálneho digitálneho refraktometra MISCO
Váš digitálny refraktometer MISCO
Nápoveda ku konfigurátoru, ceny, doprava
Ak ste v našej ponuke nenašli vhodný refraktometer, ponúkame vám unikátnu možnosť zostavenia špeciálneho digitálneho refraktometra miske s 1 až 5 stupnicami podľa vášho výberu.
Cena refraktometra odstupňovaná podľa počtu stupníc (1 alebo 2 stupnice, 3 až 5 stupníc).
Platba za refraktometer – po realizácii objednávky vám zašleme zálohovú faktúru. Výroba prístroja bude zahájená po pripísaní fakturovanej čiastky na náš účet.
Doprava refraktometra je zadarmo a bude vykonaná prostredníctvom nášho zmluvného partnera DPD. Termín dodania je cca 2 týždne od zaplatenia.
Ak budete mať ku konfigurátoru či výslednému prístroju nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať.
Databáza stupníc pre digitálny refraktometer MISCO (344)
ID | Názov stupnice | Rozsah stupnice | Rozlíšenie Presnosť |
|
---|---|---|---|---|
312 | Amoniak (NH3) hustota |
0.998 až 0.892 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
313 | Amoniak (NH3) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 0.894 |
0.001 0.001 |
✚ |
315 | Amoniak (NH3) bod tuhnutia |
0 až -84 °C |
1 2 |
✚ |
311 | Amoniak (NH3) % objem/objem |
0 až 38 % |
0.1 0.1 |
✚ |
310 | Amoniak (NH3) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
389 | Aqua Quench 260 - Houghton |
0 až 50 % |
0.1 0.5 |
✚ |
3 | Brix |
0 až 85 °Bx |
0.1 0.1 |
✚ |
4 | Brix |
0 až 56 °Bx |
0.1 0.1 |
✚ |
362.1 | Bromid draselný (KBr) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
366 | Bromid draselný (KBr) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.3813 |
0.001 0.001 |
✚ |
368 | Bromid draselný (KBr) bod tuhnutia |
0 až -17 °C |
1 1 |
✚ |
365 | Bromid draselný (KBr) hustota |
0.998 až 1.3788 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
61 | Brzdová kvapalina - DOT3 % vody |
0 až 6 % |
0.1 0.5 |
✚ |
166 | Brzdová kvapalina - DOT3 teplota varu |
118 až 252 °C |
1 5 |
✚ |
63 | Brzdová kvapalina - DOT3 - HT % vody |
0 až 6 % |
0.1 0.5 |
✚ |
167 | Brzdová kvapalina - DOT3 - HT teplota varu |
107 až 292 °C |
1 5 |
✚ |
65 | Brzdová kvapalina - DOT4 % vody |
0 až 6 % |
0.1 0.5 |
✚ |
66 | Brzdová kvapalina - DOT4 teplota varu |
143 až 278 °C |
1 5 |
✚ |
68 | Brzdová kvapalina - DOT4+ teplota varu |
158 až 293 °C |
1 6 |
✚ |
67 | Brzdová kvapalina - DOT4+ % vody |
0 až 6 % |
0.1 0.5 |
✚ |
442 | CPTherm % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.5 |
✚ |
444 | CPTherm bod kryštalizácie |
-64 až 0 °C |
1 1 |
✚ |
318 | Chlorid amónny, salmiak (NH4Cl) hustota |
0.9982 až 1.0674 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
316 | Chlorid amónny, salmiak (NH4Cl) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 24 % |
0.1 0.1 |
✚ |
319 | Chlorid amónny, salmiak (NH4Cl) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.0693 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
183 | Chlorid draselný, drasloš, sylvín (KCl) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.1643 |
0.001 0.001 |
✚ |
181 | Chlorid draselný, drasloš, sylvín (KCl) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 24 % |
0.1 0.1 |
✚ |
182 | Chlorid draselný, drasloš, sylvín (KCl) hustota |
1.000 až 1.162 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
86 | Chlorid horečnatý (MgCl2) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
90 | Chlorid horečnatý (MgCl2) Parts Per Thousands |
0 až 300 ppt |
0.1 1 |
✚ |
87 | Chlorid horečnatý (MgCl2) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.276 |
0.001 0.001 |
✚ |
89 | Chlorid horečnatý (MgCl2) bod tuhnutia |
0 až -33 °C |
1 1 |
✚ |
91 | Chlorid horečnatý (MgCl2) |
0 až 30 g /100 g |
0.1 0.1 |
✚ |
446 | Chlorid lítny (LiCl) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
448 | Chlorid lítny (LiCl) hustota |
0.998 až 1.179 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
✚ |
447 | Chlorid lítny (LiCl) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.181 |
0.001 0.0005 |
✚ |
702 | Chlorid sodný (NaCl) stupnica Baumé |
0 až 25 °Bé |
0.1 0.1 |
✚ |
168 | Chlorid sodný (NaCl) nasýtenie |
0 až 100 % |
1 0.5 |
✚ |
78 | Chlorid sodný (NaCl) Parts Per Thousands |
0 až 264 ppt |
0.1 1 |
✚ |
75 | Chlorid sodný (NaCl) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.208 |
0.001 0.001 |
✚ |
163 | Chlorid sodný (NaCl) hustota |
0.998 až 1.202 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
74 | Chlorid sodný (NaCl) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 26 % |
0.1 0.1 |
✚ |
79 | Chlorid sodný (NaCl) |
0 až 26.4 g /100 g |
0.1 0.1 |
✚ |
77 | Chlorid sodný (NaCl) bod tuhnutia |
0 až -21 °C |
0.1 0.5 |
✚ |
81 | Chlorid vápenatý (CaCl2) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.3957 |
0.001 0.001 |
✚ |
80 | Chlorid vápenatý (CaCl2) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
85 | Chlorid vápenatý (CaCl2) |
0 až 40 g /100 g |
0.1 0.1 |
✚ |
84 | Chlorid vápenatý (CaCl2) Parts Per Thousands |
0 až 400 ppt |
0.1 1 |
✚ |
83 | Chlorid vápenatý (CaCl2) bod tuhnutia |
0 až -54 °C |
1 1 |
✚ |
836 | Chlorid zinočnatý (ZnCl2) % hmotnosť/objem (hmotnostná koncentrácia) |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
660 | Cimcool - Cimtech 310 % objem/objem |
0 až 16 % |
0.1 0.25 |
✚ |
49 | Diethylenglykol (DEG) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.1184 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
591 | Diethylenglykol (DEG) hmotnostní obsah vody |
100 až 0 % |
0.1 0.1 |
✚ |
48 | Diethylenglykol (DEG) bod tuhnutia |
0 až -45 °C |
1 1 |
✚ |
639 | Diethylenglykol (DEG) objemové percento vody |
100 až 0 % |
0.1 0.1 |
✚ |
45 | Diethylenglykol (DEG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
46 | Diethylenglykol (DEG) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
588 | Diethylenglykol (DEG) teplota varu |
100 až 180 °C @ 760 mmHg |
1 2 |
✚ |
340 | Diglycolamine (Huntsman DGA®) % hmotnosť/objem (hmotnostná koncentrácia) |
0 až 100 % |
0.1 0.25 |
✚ |
240 | DowFrost (PG) bod tuhnutia |
0 až -67 °C |
1 1 |
✚ |
239 | DowFrost (PG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
409 | DowFrost (PG) špecifická hmotnosť (D25/25) |
1.000 až 1.054 |
0.001 0.001 |
✚ |
238 | DowFrost (PG) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
248 | DowFrost HD (PG) bod tuhnutia |
0 až -51 °C |
1 1 |
✚ |
247 | DowFrost HD (PG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
246 | DowFrost HD (PG) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
266 | DowTherm 4000 (EG) Burst Point |
0 až -29 °C |
1 1 |
✚ |
263 | DowTherm 4000 (EG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
262 | DowTherm 4000 (EG) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
268 | DowTherm 4000 (EG) teplota varu |
100 až 145 °C @ 101 kPa |
1 1 |
✚ |
264 | DowTherm 4000 (EG) bod tuhnutia |
0 až -48 °C |
1 1 |
✚ |
255 | DowTherm SR1 - (EG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
254 | DowTherm SR1 - (EG) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
256 | DowTherm SR1 - (EG) bod tuhnutia |
0 až -50 °C |
1 1 |
✚ |
260 | DowTherm SR1 - (EG) teplota varu |
100 až 197 °C @ 101 kPa |
1 1 |
✚ |
810 | Dusičnan amónny, liadok amónny, amóniumnitrát (NH4NO3) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 55 % |
0.1 0.1 |
✚ |
454 | Dusičnan sodný, Čilský liadok (NaNO3) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.3199 |
0.001 0.001 |
✚ |
453 | Dusičnan sodný, Čilský liadok (NaNO3) hustota |
0.998 až 1.3175 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
452 | Dusičnan sodný, Čilský liadok (NaNO3) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
584 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) |
0 až 80 g/l |
1 1 |
✚ |
583 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 8 % |
0.1 0.1 |
✚ |
586 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.046 |
0.001 0.0005 |
✚ |
585 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) hustota |
0.998 až 1.045 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
✚ |
805 | Etanol (Pivo) % ABV (Distillation Only) |
0 až 30 % |
0.1 0.2 |
✚ |
34 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh proof spirit - pri 20 °C |
0 až 153 ° proof |
1 0.5 |
✚ |
38 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh proof spirit |
186 až 200 °proof - pri 20 °C |
1 0.5 |
✚ |
30 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh bod tuhnutia |
0 až -46 °C |
1 1 |
✚ |
31 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh % objem/objem - pri 20 °C |
0 až 76 % |
0.1 0.2 / 0.2 / 1.0 |
✚ |
36 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh % objem/objem - pri 20 °C |
93 až 100 % |
0.1 0.25 |
✚ |
687 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh hustota - pri 20 °C |
0.789 až 0.818 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
33 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 0.869 |
0.001 0.001 |
✚ |
32 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh % hmotnosť/hmotnosť - pri 20 °C |
0 až 70 % |
0.1 0.2 / 0.2 / 1.0 |
✚ |
37 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh % hmotnosť/hmotnosť - pri 20 °C |
90 až 100 % |
0.1 0.5 |
✚ |
685 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh proof spirit |
186 až 200 °proof - pri 60 °F |
0.1 0.5 |
✚ |
35 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh špecifická hmotnosť (D20/20) |
0.820 až 0.790 |
0.001 0.001 |
✚ |
686 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh hustota - pri 20 °C |
0.998 až 0.867 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
14 | Etylénglykol, etándiol (MEG) bod tuhnutia |
0 až -59 °C |
1 1 |
✚ |
15 | Etylénglykol, etándiol (MEG) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.1153 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
381 | Etylénglykol, etándiol (MEG) teplota varu |
100 až 152 °C |
1 1 |
✚ |
12 | Etylénglykol, etándiol (MEG) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
379 | Etylénglykol, etándiol (MEG) hustota |
0.9980 až 1.1130 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
11 | Etylénglykol, etándiol (MEG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
465 | Etylénglykol, etándiol (MEG) - % Voda % vody (objem/objem) |
100 až 0 % |
0.1 0.1 |
✚ |
621 | Ford L247B Engine Coolant % objem/objem |
0 až 90 % |
0.1 0.1 |
✚ |
623 | Ford L247B Engine Coolant bod tuhnutia |
0 až -52 °C |
1 1 |
✚ |
461 | Ford OAT Engine Coolant bod tuhnutia |
0 až -50 °C |
1 1 |
✚ |
459 | Ford OAT Engine Coolant % objem/objem |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
862 | Formaldehyd/metándiol % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 50 % |
0.1 0.1 |
✚ |
115 | Fosforečnan sodný, fosforečnan trisodný (Na3PO4) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 8 % |
0.1 0.05 |
✚ |
116 | Fosforečnan sodný, fosforečnan trisodný (Na3PO4) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.099 |
0.001 0.0004 |
✚ |
52 | Fruktóza % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
395 | G05 - Glysantin Engine Coolant bod tuhnutia |
0 až -50 °C |
1 1 |
✚ |
392 | G05 - Glysantin Engine Coolant % objem/objem |
0 až 80 % |
0.1 0.1 |
✚ |
393 | G05 - Glysantin Engine Coolant % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 81 % |
0.1 0.1 |
✚ |
397 | G05 - Glysantin Engine Coolant hustota |
0.9980 až 1.1060 g/cm3 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
700 | GAS/SPEC CS-1 % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
1 3 |
✚ |
699 | GAS/SPEC CS-1160 % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
1 3 |
✚ |
695 | GAS/SPEC CS-2020 % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 90 % |
1 3 |
✚ |
721 | GAS/SPEC SS (MDEA) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 90% % |
1 3 |
✚ |
743 | Gas Spec CS-1110 % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 80 % |
1 3 |
✚ |
53 | Glukóza, D-glukóza, dextróza, hroznový cukor, škrobový cukor % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
17 | Glycerol, glycerín % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
16 | Glycerol, glycerín % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
20 | Glycerol, glycerín špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.2633 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
19 | Glycerol, glycerín bod tuhnutia |
0 až -43 °C |
1 1 |
✚ |
457 | Hydrogenfosforečnan draselný (K2HPO4) hustota |
0.998 až 1.086 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
458 | Hydrogenfosforečnan draselný (K2HPO4) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.088 |
0.001 0.001 |
✚ |
456 | Hydrogenfosforečnan draselný (K2HPO4) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 10 % |
0.1 0.1 |
✚ |
760 | Hydroxid draselný, lúh draselný (KOH) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.505 |
0.001 0.001 |
✚ |
759 | Hydroxid draselný, lúh draselný (KOH) hustota |
0.998 až 1.502 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
758 | Hydroxid draselný, lúh draselný (KOH) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 50 % |
0.1 0.1 |
✚ |
153 | Hydroxid sodný, lúh sodný, kaustická sóda, E524 (NaOH) hustota |
0.998 až 1.430 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
154 | Hydroxid sodný, lúh sodný, kaustická sóda, E524 (NaOH) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.4325 |
0.001 0.001 |
✚ |
152 | Hydroxid sodný, lúh sodný, kaustická sóda, E524 (NaOH) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
54 | Invertný cukor % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
434 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) hustota |
0.982 až 0.833 g/cm3 |
0.001 0.001 Avg. |
✚ |
43 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 0.8431 |
0.001 0.001 Avg. |
✚ |
44 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) dynamická viskozita, väzkosť |
1.000 až 2.582 cP |
0.01 0.01 |
✚ |
435 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) Parts Per Thousands |
0 až 800 ppt |
1 25 Avg. |
✚ |
41 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) % objem/objem |
0 až 83 % |
0.1 0.25 Avg. |
✚ |
42 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 80 % |
0.1 0.25 Avg. |
✚ |
40 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) bod tuhnutia |
0 až -40 °C |
1 1 |
✚ |
307 | Javorový sirup - teplota nad 30 °C Brix |
0 až 85 °Bx |
1 0.5 |
✚ |
306 | Javorový sirup - teplota pod 30 °C Brix |
0 až 85 °Bx |
0.1 0.1 |
✚ |
107 | Krv - morča a králik celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 12.3 % |
0.1 0.1 |
✚ |
106 | Krv - morča a králik sérové proteíny |
0 až 10 g/100 ml |
0.1 0.1 |
✚ |
105 | Krv - zvieratá celkový obsah sérových proteínov určený refraktometricky (TPr) |
1 až 14 g/dl |
0.1 0.1 |
✚ |
109 | Krv - ľudia celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 15 % |
0.1 0.1 |
✚ |
110 | Krv - ľudia špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.0430 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
111 | Krv - ľudia hustota |
0.9982 až 1.0403 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
108 | Krv - ľudia celkový obsah sérových proteínov určený refraktometricky (TPr) |
1 až 14 g/dl |
0.1 0.1 |
✚ |
597 | Kukuričný sirup - 26 D.E. % Dry Substance |
0 až 81 % |
0.1 0.1 |
✚ |
471 | Kukuričný sirup - 28 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
479 | Kukuričný sirup - 36 D.E. % Dry Substance |
0 až 82 % |
0.1 0.1 |
✚ |
605 | Kukuričný sirup - 42 D.E. % Dry Substance |
0 až 82 % |
0.1 0.1 |
✚ |
503 | Kukuričný sirup - 43 D.E. % Dry Substance |
0 až 82 % |
0.1 0.1 |
✚ |
519 | Kukuričný sirup - 53 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
613 | Kukuričný sirup - 62 D.E. % Dry Substance |
0 až 84 % |
0.1 0.1 |
✚ |
527 | Kukuričný sirup - 63 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
543 | Kukuričný sirup - 66 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
551 | Kukuričný sirup - 95 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
567 | Kukuričný sirup - HIGH FRUCTOSE - 42% % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
575 | Kukuričný sirup - HIGH FRUCTOSE - 55% % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
495 | Kukuričný sirup - HIGH MALTOSE - 34% % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
487 | Kukuričný sirup - HIGH MALTOSE - 34% % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
631 | Kyselina chlorovodíková, kyselina soľná (HCl) hmotnostní obsah vody |
0 až 20 % |
0.1 0.1 |
✚ |
157 | Kyselina chlorovodíková, kyselina soľná (HCl) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.120 |
0.001 0.0005 |
✚ |
156 | Kyselina chlorovodíková, kyselina soľná (HCl) hustota |
0.998 až 1.198 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
✚ |
155 | Kyselina chlorovodíková, kyselina soľná (HCl) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
114 | Kyselina citronová (C6H8O7) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.135 |
0.001 0.00029 |
✚ |
113 | Kyselina citronová (C6H8O7) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
159 | Kyselina dusičná, lúčavka (HNO3) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.15 |
✚ |
160 | Kyselina dusičná, lúčavka (HNO3) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.2466 |
0.001 0.001 |
✚ |
158 | Kyselina dusičná, lúčavka (HNO3) hustota |
1.000 až 1.2466 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
55 | Kyselina mliečna (C3H6O3) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 80 % |
0.1 0.1 |
✚ |
56 | Kyselina mliečna (C3H6O3) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.187 |
0.001 0.001 |
✚ |
357 | Kyselina octová (C2H4O2) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 64 % |
0.1 0.25 |
✚ |
627 | Kyselina octová (C2H4O2) molarita |
0 až 10.62 mol/l |
0.01 0.05 |
✚ |
358 | Kyselina octová (C2H4O2) % objem/objem |
0 až 55 % |
0.1 0.25 |
✚ |
360 | Kyselina octová (C2H4O2) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.0669 |
0.0001 0.00029 |
✚ |
362 | Kyselina octová (C2H4O2) bod tuhnutia |
0 až -18 °C |
1 1 |
✚ |
359 | Kyselina octová (C2H4O2) hustota |
0.9980 až 1.0650 g/ml |
0.0001 0.0002 |
✚ |
119c | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) hustota - pri 30 °C |
0.996 až 1.485 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
119b | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) hustota - pri 20 °C |
0.998 až 1.496 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
832 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) špecifická hmotnosť (D30/30) |
1.000 až 1.491 |
0.001 0.001 |
✚ |
119 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) hustota |
0.998 až 1.496 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
118 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.5012 |
0.001 0.001 |
✚ |
117 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
331 | Kyselina trihydrogenfosforečná (H3PO4) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.256 |
0.001 0.001 |
✚ |
330 | Kyselina trihydrogenfosforečná (H3PO4) hustota |
0.998 až 1.254 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
328 | Kyselina trihydrogenfosforečná (H3PO4) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
595 | Kyselina vínna, E334 (C4H6O6) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.336 |
0.001 0.001 |
✚ |
596 | Kyselina vínna, E334 (C4H6O6) stupnica Baumé (20 °C) |
0 až 36.5 °Bé |
0.1 0.1 |
✚ |
593 | Kyselina vínna, E334 (C4H6O6) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
594 | Kyselina vínna, E334 (C4H6O6) hustota |
0.998 až 1.334 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
201 | Mannitol |
0 až 158 g/l |
1 1 |
✚ |
200 | Mannitol špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.055 |
0.001 0.0005 |
✚ |
199 | Mannitol % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 15 % |
0.1 0.1 |
✚ |
22 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) bod tuhnutia |
0 až -39 °C |
1 0.5 - 1.7 |
✚ |
27 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) % objem/objem |
84 až 100 % |
0.1 0.5 - 0.2 |
✚ |
23 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) % objem/objem |
0 až 45 % |
0.1 0.5 - 0.8 |
✚ |
26 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) špecifická hmotnosť (D20/20) |
0.849 až 0.793 |
0.001 0.001 - 0.005 |
✚ |
25 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 0.935 |
0.001 0.001 - 0.005 |
✚ |
28 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) % hmotnosť/hmotnosť |
80 až 100 % |
0.1 0.4 - 0.2 |
✚ |
24 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.5 - 0.8 |
✚ |
592 | Methyldiethanolamin (MDEA) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.2 |
✚ |
178 | Morská voda Merná elektrická vodivosť - pri 20 °C |
0 až 100 mS/cm |
0.1 0.5 |
✚ |
57 | Morská voda % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 15.5 % |
0.1 0.1 |
✚ |
179 | Morská voda Merná elektrická vodivosť - pri 15 °C |
0 až 89.9 mS/cm |
0.1 0.5 |
✚ |
672 | Morská voda hustota 25 °C |
997 až 1059 kg/m3 |
0.1 0.5 |
✚ |
174 | Morská voda hustota Sigma/t @ 15 °C |
0 až 119 |
0.1 0.5 |
✚ |
175 | Morská voda hustota Sigma/t @ 20 °C |
-2 až 116 |
0.1 0.5 |
✚ |
180 | Morská voda chlorinita |
0 až 85.5 ppt |
0.1 0.5 |
✚ |
674 | Morská voda hustota Sigma/t @ 25 °C |
-3 až 59 |
0.1 0.5 |
✚ |
59 | Morská voda salinita |
0 až 155 ppt |
1 1 |
✚ |
180xp | Morská voda chlorinita |
0 až 85.5 ppt |
0.001 0.05 |
✚ |
176 | Morská voda hustota |
0.9980 až 1.0360 g/cm3 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
670 | Morská voda špecifická hmotnosť (D25/25) |
1.0000 až 1.0626 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
173 | Morská voda Practical Salinity Units (PSU) |
0 až 155 PSU |
1 1 |
✚ |
177 | Morská voda hustota |
998 až 1036 kg/m3 |
0.1 0.5 |
✚ |
58 | Morská voda špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.1180 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
673 | Morská voda Merná elektrická vodivosť - pri 25 °C |
0 až 110 mS/cm |
0.1 0.5 |
✚ |
103 | Moč - králik špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.0840 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
104 | Moč - králik celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 19 % |
0.1 0.1 |
✚ |
97 | Moč - mačka celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
96 | Moč - mačka špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.1200 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
101 | Moč - morča a králik špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.1030 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
102 | Moč - morča a králik celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 21 % |
0.1 0.1 |
✚ |
98 | Moč - veľké zvieratá špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.0650 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
100 | Moč - veľké zvířata celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 11.5 g/l |
0.1 0.1 |
✚ |
99 | Moč - veľké zvířata celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 11 % |
0.1 0.1 |
✚ |
93 | Moč - ľudia špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.0450 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
95 | Moč - ľudia celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 11.5 g/l |
0.1 0.1 |
✚ |
94 | Moč - ľudia celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 11 % |
0.1 0.1 |
✚ |
190 | Močovina, urea (CH4N2O) Parts Per Thousands |
0 až 460 ppt |
1 1 |
✚ |
630 | Močovina, urea (CH4N2O) hustota |
1000.0 až 1131.3 kg/m3 |
0.1 0.3 |
✚ |
189 | Močovina, urea (CH4N2O) bod tuhnutia |
0 až -17 °C |
1 0.1 |
✚ |
186 | Močovina, urea (CH4N2O) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.1333 |
0.001 0.0002 |
✚ |
628 | Močovina, urea (CH4N2O) molarita |
0 až 8.6 mol/l |
0.01 0.02 |
✚ |
187 | Močovina, urea (CH4N2O) hustota |
1.000 až 1.1313 g/cm3 |
0.001 0.00029 |
✚ |
629 | Močovina, urea (CH4N2O) Refrakčný index, index lomu svetla (nD) |
1.3330 až 1.4140 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
185 | Močovina, urea, AdBlue, DEF (CH4N2O) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 51 % |
0.1 0.1 |
✚ |
341 | Octan draselný (CH3COOK) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 60 % |
0.1 0.12 |
✚ |
346 | Octan draselný (CH3COOK) bod tuhnutia |
0 až -59 °C |
1 1 |
✚ |
344 | Octan draselný (CH3COOK) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.339 |
0.001 0.001 |
✚ |
343 | Octan draselný (CH3COOK) hustota |
0.998 až 1.337 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
466 | Odpadové mlieko (nevhodné pre mliekarenské spracovanie a ošetrenie) celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
5 až 15 % |
0.1 0.5 |
✚ |
633 | Peroxid vodíka (H2O2) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.2 |
✚ |
806 | Pivo stupnica Balling |
0 až 30 °Bg |
0.1 0.1 |
✚ |
801 | Pivo stupnica Plato |
0 až 30 °P |
0.1 0.1 |
✚ |
799 | Pivo stupnica Brix |
0 až 30 °Bx |
0.1 0.1 |
✚ |
804 | Pivo (mladina) Brewer's Points (20 °C) |
0 až 127 Brewer's Points |
0.1 0.5 |
✚ |
802 | Pivo (mladina) špecifická hmotnosť (D20/20 °C) |
1.000 až 1.127 |
0.001 0.001 |
✚ |
800 | Pivo (mladina) rozpuštěné látky |
0 až 30 |
0.1 0.1 |
✚ |
354 | Polyetylénglykol (PEG300) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.5 |
✚ |
659 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.79) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
666 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.7) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
717 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.3) |
0 až 50 Units refractometer-misco.s717_unit |
0.1 0.16 |
✚ |
664 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.0) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
663 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 0.9) |
0 až 20.7 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
667 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.1) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
657 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.16) |
0 až 50 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
668 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.2) |
0 až 50 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
650 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.22) |
0 až 50 Units |
0.1 0.10 |
✚ |
653 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.34) |
0 až 50 Units |
0.1 0.12 |
✚ |
652 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.50) |
0 až 100 Units |
0.1 0.25 |
✚ |
715 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.36) |
0 až 50 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
669 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.4) |
0 až 50 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
665 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.75) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
651 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 3.11) |
0 až 100 Units |
0.1 0.30 |
✚ |
654 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.78) |
0 až 50 Units |
0.1 0.17 |
✚ |
655 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.7) |
0 až 100 Units |
0.1 0.25 |
✚ |
662 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.87) |
0 až 50 Units |
0.1 0.12 |
✚ |
716 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.9) |
0 až 50 Units |
0.1 0.13 |
✚ |
661 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.77) |
0 až 100 Units |
0.1 0.25 |
✚ |
6 | Propylénglykol (Dow) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
7 | Propylénglykol (Dow) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
10 | Propylénglykol (Dow) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.0460 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
9 | Propylénglykol (Dow) bod tuhnutia |
0 až -51 °C |
1 1 |
✚ |
907 | Propylénglykol (GEN) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
909 | Propylénglykol (GEN) bod tuhnutia |
0 až -51 °C |
1 1 |
✚ |
445 | Propylénglykol - % voda % vody (objem/objem) |
100 až 0 % |
1 0.1 |
✚ |
1 | Refrakčný index, index lomu svetla (nD) |
1.3330 až 1.5000 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
696 | SG-3500 % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
1 3 |
✚ |
436 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.4147 |
0.0001 0.0004 |
✚ |
441 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) stupnica Baumé |
0 až 42.5 °Bé |
0.01 0.05 |
✚ |
437 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) hustota |
0.9980 až 1.4119 g/cm3 |
0.0001 0.0004 |
✚ |
440 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) stupnica Plato |
0 až 30 °P |
0.1 0.1 |
✚ |
634 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) - obsah ASH % hmotnosť/hmotnosť |
0.0000 až 0.3400 % |
0.01 0.0001 |
✚ |
204 | Sorbitol, D-glucitol (C6H14O6) |
0 až 158 g/l |
1 1 |
✚ |
202 | Sorbitol, D-glucitol (C6H14O6) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 15 % |
0.1 0.1 |
✚ |
203 | Sorbitol, D-glucitol (C6H14O6) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.055 |
0.001 0.0005 |
✚ |
332 | Splenda - Consumer % hmotnosť/hmotnosť |
1 až 45 % |
0.1 0.1 |
✚ |
308 | Stupnica 10440VP arbitrární jednotky |
0 až 30 AU |
0.1 0.1 |
✚ |
336 | Sukralóza - čista, E955 (C12H19Cl3O8) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 28 % |
0.1 0.1 |
✚ |
323 | Síran amónny ((NH4)2SO4) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.230 |
0.001 0.001 |
✚ |
320 | Síran amónny ((NH4)2SO4) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
322 | Síran amónny ((NH4)2SO4) hustota |
0.998 až 1.228 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
371 | Síran horečnatý, epsomská soľ, horká soľ (MgSO4) hustota |
0.998 až 1.296 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
369 | Síran horečnatý, epsomská soľ, horká soľ (MgSO4) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 26 % |
0.1 0.1 |
✚ |
372 | Síran horečnatý, epsomská soľ, horká soľ (MgSO4) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.298 |
0.001 0.001 |
✚ |
172 | Síran meďnatý (modrá skalica, modrý vitriol) |
0 až 0.218 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
170 | Síran meďnatý (modrá skalica, modrý vitriol) hustota |
1.000 až 1.206 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
169 | Síran meďnatý (modrá skalica, modrý vitriol) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.209 |
0.001 0.001 |
✚ |
171 | Síran meďnatý (modrá skalica, modrý vitriol) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 18 % |
0.1 0.1 |
✚ |
768 | Sójové mlieko, sójový nápoj koncentrácia bielkovín |
0 až 9 |
0.1 0.1 |
✚ |
767 | Sójové mlieko, sójový nápoj tuhé látky |
0 až 20 % |
0.1 0.1 |
✚ |
191 | Thiokyanát sodný (NaSCN) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
193 | Thiokyanát sodný (NaSCN) hustota |
0.9982 až 1.3653 g/cm3 |
0.001 0.00029 |
✚ |
192 | Thiokyanát sodný (NaSCN) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.3677 |
0.001 0.0002 |
✚ |
692 | Triethylenglykol (TEG) hmotnostní obsah vody |
0 až 100 % |
0.1 0.12 |
✚ |
386 | Triethylenglykol (TEG) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.1255 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
385 | Triethylenglykol (TEG) bod tuhnutia |
0 až -35 °C |
1 0.25 |
✚ |
383 | Triethylenglykol (TEG) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.12 |
✚ |
590 | Triethylenglykol (TEG) teplota varu |
100 až 160 °C @ 760 mmHg |
1 2 |
✚ |
382 | Triethylenglykol (TEG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.12 |
✚ |
387 | Triethylenglykol (TEG) hustota |
0.9980 až 1.1235 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
725 | UCARSOL AP-802 % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
1 3 |
✚ |
388 | UCON Quenchant A - DOW % objem/objem |
0 až 35 % |
0.1 0.1 |
✚ |
390 | UCON Quenchant E - DOW % objem/objem |
0 až 75 % |
0.1 0.1 |
✚ |
391 | UCON Quenchant HT - DOW % objem/objem |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
637 | Uhličitan sodný, sóda (Na2CO3) hustota |
0.998 až 1.157 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
636 | Uhličitan sodný, sóda (Na2CO3) |
0 až 180 g/kg |
1 1 |
✚ |
638 | Uhličitan sodný, sóda (Na2CO3) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.159 |
0.001 0.001 |
✚ |
635 | Uhličitan sodný, sóda (Na2CO3) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 18 % |
0.1 0.1 |
✚ |
194 | Víno (metoda: Alkohol stanovený pomocou destilácie) Metoda OIV (% objem/objem) |
0 až 30 % |
0.1 0.25 |
✚ |
195 | Víno (metoda: Alkohol stanovený pomocou destilácie) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 0.9640 |
0.0001 0.00029 |
✚ |
126 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica KMW |
0 až 25.2 °KMW |
0.1 0.1 |
✚ |
125 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Oechsle |
0 až 129 °Oe |
1 0.5 |
✚ |
121 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Plato |
0 až 30 °P |
0.1 0.1 |
✚ |
124 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Baumé |
0 až 16 °Bé |
0.1 0.1 |
✚ |
130 | Víno - hrozno, hroznový mušt cukornatosť |
0 až 273 g/kg |
1 1 |
✚ |
129 | Víno - hrozno, hroznový mušt cukornatosť |
0 až 308 g/l |
1 1 |
✚ |
120 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Balling |
0 až 30 °Bg |
0.1 0.1 |
✚ |
123 | Víno - hrozno, hroznový mušt hustota |
0.998 až 1.129 kg/l |
0.001 0.0005 |
✚ |
196 | Víno - hrozno, hroznový mušt hmotnostný zlomok |
0 až 85 |
0.1 0.1 |
✚ |
122 | Víno - hrozno, hroznový mušt špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.130 |
0.001 0.0005 |
✚ |
128 | Víno - hrozno, hroznový mušt potenciálny výťažok alkoholu |
0 až 18 % |
0.1 0.1 |
✚ |
127 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Babo |
0 až 25.2 °Babo |
0.1 0.1 |
✚ |
324 | Včelí med % rozpustných látok (rozpustnej sušiny) |
75 až 87 % |
0.1 0.06 |
✚ |
325 | Včelí med obsah vody (AOAC) |
13 až 30 % |
0.1 0.06 |
✚ |
327 | Včelí med hustota |
1.359 až 1.443 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
✚ |
326 | Včelí med špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.3616 až 1.4457 |
0.001 0.0005 |
✚ |
701 | Zmes Diethanolamin/Methyldiethanolamin (MDEA/DEA) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 90 % |
1 3 |
✚ |